Nega tela

NEGA TELA

Tretmane za negu tela koje vršimo u našem salonu su:

  • Parafango tretman
  • Gipsane bermude
  • Vacuum Fit 100
  • Maderoterapija
  • Brazilska maderoterapija
  • Krioterapija
  • Anesi hladni tretman

Parafango tretman je prirodna metoda za uklanjanje celulita što možete primetiti odmah nakon prvog tretmana. Parafango tretman traje oko 60 minuta i počinje tako što se utrljavaju odredjena prirodna aromaterapijska ulja pa se zatim oblaže toplo blato koje izvlači toksine i na kraju se utrljava krema koja produžava dejstvo do sledećeg tretmana. Smanjenje u obimu postoji vec nakon prvog tretmana. Uz pomoć parafanga i seruma masne naslage nestaju a zarobljena voda se oslobađa. Nanešeni parafango stvara efekat mini saune i omogućava da serum duboko prodre u tkivo. Toksini se oslobađaju, a nagomilane tečnosti odlaze u limfu. Naslage celulita nestaju, koža se revitalizuje, tako  da će osobe sa strijama posle serije parafanga uočiti znatno poboljšanje.


Gipsane bermude je tretman namenjen u borbi protiv celulita, lokalizovanim masnim naslagama, otečenim nogama i stomaka.
Gipsane Bermude je drenažni tretman koji na prirodan način smanjuje obim oslobađa viška kilograma i zateže kožu. Rezultati su vidljivi odmah. Aktivne supstance učvršćuju kožu podižu tonus, daju elastičnost i najbitnije topi masne naslage.
U salonu Zvončica na Voždovcu u Beogradu gipsane bermude mogu da se izvode kao samostalan drenažni tretman i u kombinaciji sa anticelulit ručnim masažama ili sa maderoterapijom – masažom oklagijama.


Vacuum FIT 100 je najbolja formula za smanjenje celulita i obima. Za 12 tretmana moguće je velika redukcija u obimu. Vacuum FIT 100 će vam pomoći da izbacite višak vode, toksine, smanjite santimetre a samin tim i obim. Koža je nakon tretmana glatka i zategnuta. Po završetku potrebno je odraditi manuelni limfnu drenažu. Tretman traje 45 minuta. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.


Maderoterapija ili terapija za uklanjanje celulita drvetom, je tehnika dubinske masaže tkiva koja koristi namjenski napravljene drvene alatke. Temelji se na drevnoj orijentalnoj tehnici manipulacije drvetom koja se praktikuje vekovima, za različite svrhe. Ova masažna tehnika je vrhunska alternativa običnoj masaži za klijentkinje sa vidljivim celulitom, jer izvanredno poboljšava proporcije tela i izgled kože na tretiranim predelima.


Brazilska maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija. Brazilska madero masaža seže duboko ispod slojeva tkiva kako bi aktivirala ćelije iznutra. Prednosti brazilske maderoterapije su da se smanjuju masne naslage oko struka, eliminiše višak sa butina, sužava struk, definišu ruke i noge, oblikuju butine i zadnjica, smanjuju naslage na leđima i stomaku i preraspoređuje salo na zadnjici. Izvodi se drvenim vakum zvonima.


Krioterapija je primena hladnoće (leda) u terapijske svrhe. Višeminutnim delovanjem postižemo maksimalno širenje lokalnih krvnih lokalnih krvnih sudova. Usled paralize nervnih završetaka koje izaziva led krvni sudovi ostaju maksimalno otvoreni duži vremenski period. Krioterapiju koristimo kod svih akutnih stanja (sportske povrede, otoci, hematomi) i bitno utiče na smanjenje bola.


Anesi hladni tretman je najnovija termoaktivna krema iz Anesi Lab sa sastojcima koji redukuju celulit i značajno menjaju na bolje izgled “narandžine kore”.


Kozmetički salon Zvončica

-u službi vaše lepote-

Gostivarska 50a, Beograd

062 290 209

salonzvoncica@gmail.com