Nega tela

NEGA TELA

Tretmane za negu tela koje vršimo u našem salonu su:

 • Anesi parafango blato tretman
 • Gipsane bermude
 • Vacuum Fit 100
 • Maderoterapija
 • Brazilska maderoterapija
 • Krioterapija
 • Ultrazvučna Vakum masaža
 • Vakumsko podizanje gluteusa
 • Vakumsko podizanje grudi
 • Energy gel + Metalne oklagije
 • Ice Body Sculpting tretman glinom + metalne oklagije
 • Dermoroleri mezoterapija
 • Termo ćebe

Anesi parafango tretman je prirodna metoda za uklanjanje celulita što možete primetiti odmah nakon prvog tretmana. Parafango tretman traje oko 60 minuta i počinje tako što se utrljavaju odredjena prirodna aromaterapijska ulja pa se zatim oblaže toplo blato koje izvlači toksine i na kraju se utrljava krema koja produžava dejstvo do sledećeg tretmana. Smanjenje u obimu postoji vec nakon prvog tretmana. Uz pomoć parafanga i seruma masne naslage nestaju a zarobljena voda se oslobađa. Nanešeni parafango stvara efekat mini saune i omogućava da serum duboko prodre u tkivo. Toksini se oslobađaju, a nagomilane tečnosti odlaze u limfu. Naslage celulita nestaju, koža se revitalizuje, tako  da će osobe sa strijama posle serije parafanga uočiti znatno poboljšanje.


Gipsane bermude je tretman namenjen u borbi protiv celulita, lokalizovanim masnim naslagama, otečenim nogama i stomaka.
Gipsane Bermude je drenažni tretman koji na prirodan način smanjuje obim oslobađa viška kilograma i zateže kožu. Rezultati su vidljivi odmah. Aktivne supstance učvršćuju kožu podižu tonus, daju elastičnost i najbitnije topi masne naslage.
U salonu Zvončica na Voždovcu u Beogradu gipsane bermude mogu da se izvode kao samostalan drenažni tretman i u kombinaciji sa anticelulit ručnim masažama ili sa maderoterapijom – masažom oklagijama.


Vacuum FIT 100 je najbolja formula za smanjenje celulita i obima. Za 12 tretmana moguće je velika redukcija u obimu. Vacuum FIT 100 će vam pomoći da izbacite višak vode, toksine, smanjite santimetre a samin tim i obim. Koža je nakon tretmana glatka i zategnuta. Po završetku potrebno je odraditi manuelni limfnu drenažu. Tretman traje 45 minuta. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.


Maderoterapija ili terapija za uklanjanje celulita drvetom, je tehnika dubinske masaže tkiva koja koristi namjenski napravljene drvene alatke. Temelji se na drevnoj orijentalnoj tehnici manipulacije drvetom koja se praktikuje vekovima, za različite svrhe. Ova masažna tehnika je vrhunska alternativa običnoj masaži za klijentkinje sa vidljivim celulitom, jer izvanredno poboljšava proporcije tela i izgled kože na tretiranim predelima.


Brazilska maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija. Brazilska madero masaža seže duboko ispod slojeva tkiva kako bi aktivirala ćelije iznutra. Prednosti brazilske maderoterapije su da se smanjuju masne naslage oko struka, eliminiše višak sa butina, sužava struk, definišu ruke i noge, oblikuju butine i zadnjica, smanjuju naslage na leđima i stomaku i preraspoređuje salo na zadnjici. Izvodi se drvenim vakum zvonima.


Krioterapija je primena hladnoće (leda) u terapijske svrhe. Višeminutnim delovanjem postižemo maksimalno širenje lokalnih krvnih lokalnih krvnih sudova. Usled paralize nervnih završetaka koje izaziva led krvni sudovi ostaju maksimalno otvoreni duži vremenski period. Krioterapiju koristimo kod svih akutnih stanja (sportske povrede, otoci, hematomi) i bitno utiče na smanjenje bola.


Ultrazvučna vakum masaža – Ovom metodom uspešno se tretiraju svi delovi tela, a posebno regije kao što su stomak, zadnjica, butine i bokovi.

Rezultati variraju u zavisnosti od organizma, hormonalnog statusa, tretiranog dela tela, odnosno tretirane površine tela, dužine i broja tretmana, kao i od redovnosti dolaska na tretmane. U tretmanu važnu ulogu igra i tip tretiranog celulita


Energy gel + metalne oklagije – Energy gel je masni gel sa hijaluronom, kofeinom, prirodnim uljima masline, bršljana, grejpfruta, lavande, vitamin E i aktivatorom termo receptora.

Lako se utrljava u kožu, male količine omogućavaju dugotrajan rad alatom.

Ima termo efekat pa je sjajna zamena za zaleđenu glinu tokom zimskog perioda.

Hijaluron dodatno zateže kožu, kofein pomaže u redukciji celulita. Sjajna prirodna ulja i vitamin E deluju protiv starenja kože.

Koristi se u kombinaciji sa metalnim oklagijama za redukciju celulita, izbacivanja viška vode I zatezanja opuštene kože.

Energy butt lift metalne oklagije specijalno su dizajnirane za podizanje gluteusa.

Mi u salonu Zvončica osmislil smo savršenu kombinaciju tretmana u borbi protiv upornog celulita.

Masaža metalnim oklagijama 30 minuta + Pakovanje u vacuum kese + Termo ćebe 30 minuta.


Ice Body Sculpting tretman glinom + metalne oklagije – Glina se sve češće koristi u kozmetici kako za tretmane lica, tako i za tretmane tela.

Glina sadrži esencijalna ulja i hidrolat sa visokim koncentratom vitamin.


Betonit ili montmorilonit – Ova je vrsta gline vulkanskog porekla i bogata je magnezijumom. Sjajna je u apsorpciji jer poput sunđera upija nečistoće, višak sebuma i toksine.

Kaolin – Beli kaolin je najnježniji i stoga odlično neguje osetljivu, iritiranu, oštećenu, suvu i normalnu kožu. Ne apsorbuje previše sebuma i nečistoća, kao betonit ili zelena glina, ali omekšava kožu i nežno je čisti djelujući kao blagi eksfolijant.

Zelena glina – Najsnažniju moć eksfolijacije, sužavanja pora te upijanja viška sebuma, nečistoća i toksina ima zelena glina. Još se naziva ilit ili francuska zelena glina. Za njenu zelenu boju zaslužne su veće količine raspadnutog biljnog materijala i gvožđa. Ima veliku moć apsorpcije pa neće samo upiti višak masnoće nego će „povući“ krv prema površini kože uzrokujući osećaj peckanja.

Zahvaljujući tako poboljšanoj cirkulaciji, ten se revitalizuje a oštećene ćelije mogu se brže obnoviti. Glina je odlična i za ublažavanje celulita.

Zeolit – Budući da je jak antioksidans, zeolit stabilizuje slobodne radikale, poznate uzročnike mnogih bolesti.

Pored toga, dokazano je da aktivira i deaktivira T i D limfocite, što može da pomogne obolelima od autoimunih bolesti, kao što je na primer sida.

Što se tiče slobodnih radikala, na mestu oštećenja ćelije, zeolit jonskom izmenom dovodi magnezijum, kalcijum i druge minerale od kojih je sagrađen, čime sprečava dalje oštećenje ćelije.

Suština delovanja zeolita je u tome da on unosi u ćeliju hranljive sastojke, a iz nje odnosi raspadne produkte metabolizma.


Dermoroleri mezoterapija – Dermaroler je mali kozmetički alat, koji ima dršku i roler prekriven metalnim iglicama. Koristi se za tretmane lica i tela, kako bi se poboljšao izgled i zdravlje kože.

Sam tretman dermarolerom nije bolan, ukoliko se pravilno primenjuje. Kao prateću pojavu možete osetiti blagu nelagodnost ili peckanje na koži, koje prolazi po završetku tretmana.
Nakon primene, lice ili druge tretirane regije obično ostaju blago crveni. Ovo je uobičajena reakcija, s obzirom na to da se iglicama vrše mikroubodi na koži, a time se ujedno podstiče i cirkulacija.

Rezultati će biti vidljivi već nakon prve primene.


Vacumsko podizanje grudi – Bez hiruske intervencije do savrsenih grudi uz pomoc vakum tretmana koji ce opustene grudi uciniti čvrstim.

Poboljsava se limfna cirkulacija, vakum pokreti vezbaju misice i podsticu izlučivanje estrogena pa na taj nacin grudi dobijaju prirodan izgled.


Vacumsko podizanje gluteusaPodizanje gluteusa vakumom popularno se naziva brazilska guza.

Radi se aparatom koji oblikuje ovaj deo tela. Kod ove metode dolazi do povlačenja i podizanja masnog tkiva. Tako se dobija se dobra zategnutost, pojačava cirkulacija i omogućava limfna drenaža.

Primenom ovog načina ulepšavanja tela dobija se pun, obao, lepo oblikovan, i naravno podignut gluteus (guza).

Tretman je bezbolan, siguran i prijatan.


Ovde možete pogledati CENOVNIK tretmana za negu tela


Kozmetički salon Zvončica

-u službi vaše lepote-

Gostivarska 50a, Beograd

062 290 209

salonzvoncica@gmail.com