masaza salon zvoncica

MASAŽA

Salon Zvončica nudi paletu raznovrsnih masaža, od najblaže relax masaže do zahtevnih terapeutskih i sportskih masaža a sve imaju za cilj poboljšanje opšteg fizičkog i psihičkog stanja, relaksaciju. Masaža deluje na celo telo, otklanjajući bol i napetost, uspostavlja se harmonija sa samim sobom. U prijatnom ambijentu, uz relaksirajuću muziku, primenu aromaterapije, kvalitetnih ulja i krema, magija ruku terapeuta ispuniće Vas novom energijom, bićete  preporođeni i spremni za sve što život donosi.

Koje masaže imamo u ponudi:

  • Relax masaža
  • Terapeutska masaža
  • Sportska masaža
  • Antistres masaža
  • Kraljevska masaža (4 ruke)

Relaks masaža je blaga i prijatna masaža kojom se postiže maksimalno opuštanje tela. Eliminiše stres, poboljšava cirkulaciju, podiže raspoloženje, poboljšava koncentraciju, ubrzava metabolizam i izbacuje nagomilanu tečnost iz masnog tkiva.

Terapeutska masaža je idealan izbor masaže ukoliko Vam je telo nakupljeno stresom nakon brojnih dnevnih aktivnosti ili odredjenih stresnih dogadjaja.
Terapeutska masaža se izvodi kombinacijom nekoliko različitih manuelnih tehnika uz korišcenje pažljivo odabranih masažnih ulja. Odabirom terapeutske masaže znatno se smanjuje nakupljeni stres u mišicnom tkivu i podstiče aktivnija cirkulacija.

Sportska masaža namenjena je sportistima i fizički aktivnim osobama i praktikuje se neposredno nakon vežbanja ili fizičkog napora, da bi se izbeglo taloženje toksina. Deluje se dubokim  masažnim hvatovima , koristi se više tehnika, pokreti su brzi i  intenzivniji nego u relaks masaži.

Antistres masaža predstavlja spoj terapeutske i relax masaže. Masira se celo telo i posebno se obraća pažnja na leđa, vrat i ramena. Otklanja se bol, stres i napetost mišića. Pokreti su mekši i brži nego kod relax masaže. Mogu se kombinovati sa blagim istezanjima koji će dodatno opustiti telo.

Kraljevska masaža je vrsta masaže izvodi se u 4 ruke. U ovoj masaži primenjuju se tehnike relax masaže sa akupresurom na odredjene tačke. Blaga masaža vlasišta koja deluje vrlo opuštajuce. Ovom masažom se podstiče cirkulacija, podiže enegetski nivo, popravlja raspoloženje.


Ovde možete pogledati CENOVNIK masaže


Kozmetički salon Zvončica

-u službi vaše lepote-

Gostivarska 50a, Beograd

062 290 209

salonzvoncica@gmail.com